Beste mensen, zie hieronder de laatste update per 2 april 2021, aangaande de lockdown i.v.m. het Corona-virus:

Alle maatregelen, zoals vermeld per 14 oktober 2020, blijven tot nader order voor onbepaalde tijd van kracht.

 

Beste mensen, zie hieronder de laatste update per 14 november 2020, aangaande de gedeeltelijke lockdown i.v.m. het Corona-virus:

Alle maatregelen, zoals vermeld per 14 oktober 2020, blijven tot nader order voor onbepaalde tijd van kracht.

 

Beste mensen, zie hieronder de laatste update per 14 oktober 2020, aangaande de gedeeltelijke lockdown i.v.m. het Corona-virus:

 

Dinsdag 13 oktober heeft het kabinet verscherpte maatregelen aangekondigd om het aantal coronabesmettingen terug te dringen. Deze maatregelen gaan in op 14 oktober om 22.00 uur en gelden voor de duur van vier weken.  De basisregels blijven hetzelfde: minimaal anderhalve meter afstand houden tot elkaar, zoveel mogelijk thuisblijven (zo min mogelijk reizen) en hygiëneregels in acht nemen. De aangescherpte maatregelen betreffen ook de sportvisserij. De nieuwe maatregelen betekenen voor de sport dat iedereen vanaf achttien jaar alleen mag sporten op anderhalve meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan vier personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan. Dit geldt ook voor alle viswedstrijden van lokaal tot landelijk. Ons paviljoen is gesloten gedurende deze periode.

 

 

 

Bezoek ons ook op Facebook.

Klik hier voor voor de Facebook link.

Wanneer u een video-impressie wilt zien klik dan hier.